Išči
Kategorije izdelkov
  Menu Close

  Western Digital

  Izberi pogled Mreža Seznam
  Razvrsti
  Prikazov na stran

  SSD disk WD Green 120GB 2,5" SATA (WDS120G20A)

  WD Green SSD diski zagotavljajo hitrejše delovanje in zanesljivost za vašo vsakodnevno računalniško izkušnjo na namiznem ali prenosnem računalniku. S povečano zmogljivostjo lahko brezskrbno brskate po spletu, igrate računalniške igre ali preprosto zaženete vaš računalnik v nekaj trenutkih.
  25,00 €

  Trdi disk WD 4TB RED za NAS enote

  WD Red diski so namenjeni za uporabo z NAS napravami in so testirani za kompatibilnost v unikatnih, zahtevnih okoljih s 24/7 delovanjem v domačih in pisarniških NAS sistemih.
  118,50 €

  Zunanji disk WD Elements 3TB USB 3 črn

  WD ELEMENTS Portable 3TB zunanji disk USB 3.0 2,5" je prava rešitev za brezskrbno shranjevanje podatkov. S hitrostjo vrtenja zagotavlja zmogljivost pri prenosu, kapaciteta 3TB pa pomeni dovolj prostora za nemoteno shranjevanje vseh vaših podatkov. Disk je prenosen, za povezavo z računalnikom pa poskrbi USB vodilo.
  115,00 €

  Disk WD 500GB SSD BLUE SA510 M.2 SATA3

  Vdihnite novo življenje svojemu računalniku, da boste lahko premikali meje svojega dela. Oblikovano posebej za strokovnjake, kreativce, svobodnjake, družbene vplivneže in druge strastne ustvarjalce in urednike vsebin. WD Blue™ SA510 M. 2 SATA SSD pomaga povečati zmogljivost vašega računalnika, da boste lahko bolj produktivni in uspešni. Pogon je na voljo v režah 2,5" ali M.2 in vključuje programsko opremo Acronis True Image za varnostno kopiranje in kibernetsko zaščito plus brezplačno preizkusno programsko opremo Dropbox Professional za 3 mesece. Ta hiter in zanesljiv SSD vam pomaga pri hitrejšem zagonu, hitrejšem delu, povečajte odzivnost ter pospešite urejanje in prenose datotek.
  40,00 €

  Disk WD Blue SSD 500GB 3D 2,5"SATA

  SSD diski WD so zaradi vrhunske zmogljivosti in zanesljivosti zelo primerni za večopravilne aplikacije. Kompatibilni so s skoraj vsemi prenosniki in namizniki, in so ena izmed najboljših rešitev za nadgradnjo sistema. Disk imate lahko pod nadzorom z brezplačno aplikacijo WD SSD Dashboard.
  40,00 €

  Zunanji disk MY Passport 1TB USB3.0 črn

  Eleganten prenosni disk My Passport predstavlja zanesljivo in varno rešitev za hrambo in prenašanje vaših podatkov. Opremljen je s hitrim vmesnikom USB 3.0.
  73,00 €

  WD My Passport 2TB USB 3.0, moder

  Disk My Passport ™ je zaupanja vreden, prenosni disk, ki omogoča varno in zanesljivo hrambo vaših podatkov. Z novim elegantnim dizajnom, ki se prilega dlani in ima dovolj prostora za shranjevanje, organiziranje in deljenje vaših fotografij, videoposnetkov, glasbe in dokumentov. Programska oprema WD Backup ™ in zaščita z geslom, pomagata varovati vsebino vašega digitalnega življenja.
  100,00 € 93,00 €

  Zunanji SSD disk WD 1TB ELEMENTS SE SSD, USB 3.0

  Zagotovite si cenovno dostopen, zmogljiv prenosni SSD disk v žepnem dizajnu za življenjski slog na poti. Z zanesljivostjo blagovne znamke, ki ji lahko zaupate, povečajte svojo produktivnost na naslednji ravni s trdim diskom WD Elements ™ SE.
  120,00 € 115,00 €