Išči
Kategorije izdelkov
  Menu Close

  Brizgalni tiskalniki

  Izberi pogled Mreža Seznam
  Razvrsti
  Prikazov na stran

  Brizgalni tiskalnik CANON PIXMA TS3450 EUR BLACK MFP color 7.7 ipm/4ipm

  Tiskajte, kopirajte in skenirajte z našim začetnim večnamenskim tiskalnikom za dom in pisarno. Je zelo preprosta za nastavitev in uporabo ter omogoča tiskanje s pametnega telefona za dodatno vsestranskost.
  80,00 €

  Brizgalni tiskalnik Brother DCP-T520W

  Kompakten in eleganten DCP-T520W je brezžična A4 brizgalna večfunkcijska naprava 3-v- 1 po meri vsake domače ali majhne pisarne. DCP-T520W omogoča visokokakovostno tiskanje, kopiranje in skeniranje, poleg tega pa tudi prihranek pri tiskanju.
  250,00 €

  Brizgalni tiskalnik Brother MFC-T920DW

  Resnično vsestranski MFC-T920DW podpira tiskanje, kopiranje, skeniranje in faksiranje. Opremljen je s številnimi funkcijami in omogoča prihranek denarja – s preprostim sistemom za ponovno polnjenje barvnih rezervoarjev lahko natisnete do 15.000 strani, kar pomeni nizke stroške na stran.
  360,00 €

  Tiskalnik Brizgalni tiskalnik CANON Pixma TS305

  Pixma TS305 je kakovosten, kompakten in ugoden brezžični tiskalik za preprosto brezžično tiskanje dokumentov in fotografij.
  85,00 €

  Brother Tiskalnik DCP-T720DW

  Robusten DCP-T720DW je brezžična A4 brizgalna večfunkcijska naprava 3-v- 1 po meri vsake domače ali majhne pisarne. Poleg visoke kakovosti tiskanja, kopiranja in skeniranja model prinaša tudi prihranek denarja zaradi črnil velike kapacitete.
  300,00 €

  Tiskalnik HP DeskJet 4120e All-in-One A4 printer

  Večfunkcijska brizgalna naprava priznanega proizvajalca HP je visokokakovosten, priročen in učinkovit pripomoček za tiskanje, kopiranje in skeniranje. Odlično se znajde tako v zasebnih kot poslovnih prostorih. Na voljo vam je brezžična tehnologija Wi-Fi, odlično uporabniško izkušnjo pa zaokrožuje aplikacija HP Smart. Naprava ima 60-listni vhodni predal ter 35-listni avtomatski podajalec dokumentov, ki zagotavljata hitro in enostavno uporabo.
  100,00 €

  Brother Tiskalnik DCP-T525W

  S funkcijo tiskanja, skeniranja, kopiranja in brezžično povezljivostjo je DCP-T525W idealna večfunkcijska naprava, ki vam pomaga pri opravljanju številnih nalog v domači ali v majhni pisarni. Prihranite denar s preprostim sistemom ponovnega polnjenja in izjemno nizkimi stroški tiskanja na stran. Uporaba originalnega črnila Brother vam bo omogočila tiskanje najvišje kakovosti, ohranjanje tiskalnika v dobrem stanju in prihranek denarja.
  250,00 € 210,00 €

  Multifunkcijski tiskalnik CANON Pixma TS3350

  Kompakten, cenovno ugoden in vsestranski tiskalnik iz serije PIXMA TS3350 se ponaša z brezžično povezljivostjo, preprostim 1,5-palčnim črno-belim zaslonom LCD in kartušami FINE z možnostmi XL, ki zagotavljajo ostro besedilo dokumentov in živahne fotografije brez robov velikosti do 5 " x 7 ".
  80,00 €