Išči
Kategorije izdelkov
  Menu Close

  Brizgalni tiskalniki

  Izberi pogled Mreža Seznam
  Razvrsti
  Prikazov na stran

  Brizgalni tiskalnik Brother DCP-T520W

  Kompakten in eleganten DCP-T520W je brezžična A4 brizgalna večfunkcijska naprava 3-v- 1 po meri vsake domače ali majhne pisarne. DCP-T520W omogoča visokokakovostno tiskanje, kopiranje in skeniranje, poleg tega pa tudi prihranek pri tiskanju.
  250,00 €

  Brizgalni tiskalnik Brother MFC-T920DW

  Resnično vsestranski MFC-T920DW podpira tiskanje, kopiranje, skeniranje in faksiranje. Opremljen je s številnimi funkcijami in omogoča prihranek denarja – s preprostim sistemom za ponovno polnjenje barvnih rezervoarjev lahko natisnete do 15.000 strani, kar pomeni nizke stroške na stran.
  360,00 €

  Brother Tiskalnik DCP-T720DW

  Robusten DCP-T720DW je brezžična A4 brizgalna večfunkcijska naprava 3-v- 1 po meri vsake domače ali majhne pisarne. Poleg visoke kakovosti tiskanja, kopiranja in skeniranja model prinaša tudi prihranek denarja zaradi črnil velike kapacitete.
  300,00 €

  Tiskalnik HP DeskJet 4120e All-in-One A4 printer

  Večfunkcijska brizgalna naprava priznanega proizvajalca HP je visokokakovosten, priročen in učinkovit pripomoček za tiskanje, kopiranje in skeniranje. Odlično se znajde tako v zasebnih kot poslovnih prostorih. Na voljo vam je brezžična tehnologija Wi-Fi, odlično uporabniško izkušnjo pa zaokrožuje aplikacija HP Smart. Naprava ima 60-listni vhodni predal ter 35-listni avtomatski podajalec dokumentov, ki zagotavljata hitro in enostavno uporabo.
  100,00 €

  Brother HL-1222WEYJ1

  Profesionalni izpisi za nizko ceno Brother HL-1222WE je črno-bel laserski tiskalnik, ki ga odlikuje kompaktnost in brezžična povezava z aparati. Nudi vam izredno kakovostne izpise po zelo ugodni ceni. Idealen je za skupno uporabo, primeren je za domače pisarne ali domačo uporabo. Izredno enostavna uporaba. Zanesljivo opravlja z vašimi dnevnimi nalogami, hkrati pa zmanjšuje stroške tiskanja. Odlikujejo ga različne nove tehnologije, kot je valjček proti vihanju, krajši prehod papirja, sistem dvojnega valjčka in dolgo stransko vodilo.
  142,00 €

  Multifunkcijski tiskalnik CANON Pixma TS3350

  Kompakten, cenovno ugoden in vsestranski tiskalnik iz serije PIXMA TS3350 se ponaša z brezžično povezljivostjo, preprostim 1,5-palčnim črno-belim zaslonom LCD in kartušami FINE z možnostmi XL, ki zagotavljajo ostro besedilo dokumentov in živahne fotografije brez robov velikosti do 5 " x 7 ".
  98,00 €

  Barvni večnamenski brizgalni tiskalnik RICOH IJM C180F

  RICOH IJM C180F je zmogljiv in učinkovit brizgalni tiskalnik, zasnovan za poenostavitev vaših potreb po tiskanju. Ta kompaktna naprava je popolna za majhne pisarne ali domače pisarne, saj zagotavlja visokokakovostne izpise z bliskovito hitrostjo. Z impresivno hitrostjo tiskanja 22 strani na minuto za črno-bele in 18 strani na minuto za barvne vam nikoli ne bo treba dolgo čakati, da dobite dokumente. S časom izpisa prve strani v 9 sekundah pri črno-belih in 10 sekundah pri barvnih boste pripravljeni za delo v trenutku.
  250,00 €

  Večfunkcijska brizgalna naprava CANON Pixma MG3650 črna

  Večfunkcijska brizgalna naprava Pixma MG3650 je odlična ugodna rešitev za dom ali manjše pisarne,saj se ponaša se s funkcijami tiskanja, kopiranja in skeniranja. Odlikuje ga hitrost tiskanja do 9,9 strani na minuto, opremljem pa je s podporo za povezavanje preko USB vmesnika in tudi brezžičnega omrežja.
  115,00 €