Išči
Kategorije izdelkov
  Menu Close

  Izdelki označeni z 'brezžični komplet tipkovnica in miška'

  Izberi pogled Mreža Seznam
  Razvrsti
  Prikazov na stran

  Tipkovnica in miška Logitech Wireless Combo MK330, Unifying, SLO

  Idealna rešitev za vse, ki si želijo kvaliteten komplet tipkovnice in miške za ugodno ceno. Tipkovnica omogoča hiter in enostaven dostop do vaših najljubših internetnih strani, nadzor nad multimedijskim predvajalnikom in še več z 11 multimedijskimi gumbi. Že vgrajene baterije omogočajo miški 12 mesecev delovanja, tipkovnici pa do dveh let delovanja.
  62,00 € 51,00 €

  Tipkovnica in miška Logitech Wireless Combo MK270, SLO

  Idealna rešitev za vse, ki si želijo kvaliteten komplet tipkovnice in miške za ugodno ceno. Tipkovnica omogoča hiter in enostaven dostop do vaših najljubših internetnih strani, nadzor nad multimedijskim predvajalnikom in še več z 11 multimedijskimi gumbi. Že vgrajene baterije omogočajo miški 12 mesecev delovanja, tipkovnici pa do dveh let delovanja.
  50,00 €

  Tipkovnica in miška LOGITECH MK235, SLO

  Komplet tipkovnice in miške Logitech MK235 je idealna rešitev za vse, ki si želijo kvaliteten komplet tipkovnice in miške za ugodno ceno. Tipkovnica omogoča hiter in enostaven dostop do vaših najljubših internetnih strani, nadzor nad multimedijskim predvajalnikom in še več s kar 15 multimedijskimi gumbi. Baterije pa naj bi ob tovarniško predvideni uporabi zdržale celo 3 leta.
  40,00 €

  Tipkovnica in miška Logitech brezžična MK240 črna NANO

  Idealna rešitev za vse, ki si želijo kvaliteten komplet tipkovnice in miške za ugodno ceno. Tipkovnica omogoča hiter in enostaven dostop do vaših najljubših internetnih strani. Že vgrajene baterije omogočajo miški 12 mesecev delovanja, tipkovnici pa do treh let delovanja. Tipkovnica je odporna proti politju tekočine do 60ml.
  30,00 €

  Logitech MK540 črna brezžična slovenska tipkovnica + miška

  Logitech MK540 komplet vsebuje brezžično tipkovnico in optično miško ter ponuja izjemno izkušnjo tipkanja za produktivno delo z računalnikom za vsakodnevno domačo ali pisarniško rabo. Tipkovnica je polne velikosti in ponuja vsem znano obliko tipk, ki so optimizirane za še večjo natančnost in zmanjšan hrup. Naslonjalo za dlan in nastavljiv nagib tipkovnice pa zagotavljata udobno delo. Dizajn optične miške ter njena gumijasta površina zagotavljata, da se miška lepo poda v dlan in je primerna tako za desničarje kot tudi za levičarje. Komplet enostavno povežete preko enega samega majhnega Logitech Unifying USB sprejemnika in dobili boste zanesljivo in stabilno brezžično povezavo do 10 metrov, za katero ne potrebujete nameščanja dodatne programske opreme.
  75,00 €

  Logitech MK545 Advanced brezžična črna slo tisk tipkovnica + miška

  Logitech MK54 Advanced komplet vsebuje brezžično tipkovnico in optično miško ter ponuja kakovostno tipkanje za produktivno delo z računalnikom za vsakodnevno domačo ali pisarniško rabo. Kakovostni materiali bodo poskrbeli za dober občutek med uporabo, trpežna konstrukcija pa zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Tipkovnica je polne velikosti in ima tipke, ki so zasnovane za večjo natančnost in zmanjšano glasnost tipkanja. Zaradi naslona za dlani in nogicami za nastavljanje višine oz. naklona ponuja tudi večje udobje. Dodane "hitre tipke" pa omogočajo neposreden dostop do nadzora multimedijskih vsebin, kalkulatorja in preverjanja stanja baterije. Dizajn optične miške ter njene gumirane stranice zagotavljata, da se miška lepo poda v dlan in je primerna tako za desničarje kot tudi za levičarje. Miška ima sedem gumbov in sredinski kolešček. Komplet enostavno povežete preko enega majhnega Logitech Unifying USB sprejemnika in dobili boste zanesljivo in stabilno brezžično povezavo do 10 metrov, za katero ne potrebujete nameščanja dodatne programske opreme.
  81,00 €

  Miška in tipkovnica komplet Cherry DW3000 Slo

  Cherry DW3000 komplet vsebuje brezžično tipkovnico in optično miško ter ponuja izjemno izkušnjo tipkanja za produktivno delo z računalnikom za vsakodnevno domačo ali pisarniško rabo. Tipkovnica je standardne velikosti z alfanumeričnimi tipkami na desni strani ter štirimi tipkami za hiter dostop do kalkulatorja, e-pošte, brskalnika in spalnega načina. Da bo vaše delo potegalo še bolj gladko in tekoče je tipkovnica optimizirana za večjo natančnost in zmanjšan hrup. Dizajn optične miške s tremi gumbi zagotavlja, da se miška lepo poda v dlan in je primerna tako za desničarje kot tudi za levičarje. Komplet enostavno povežete preko nano USB sprejemnika in dobili boste zanesljivo in stabilno brezžično povezavo do 10 metrov, za katero ne potrebujete nameščanja dodatne programske opreme.
  48,00 €

  Tipkovnica in miška Logitech MK295 SLO

  Logitech MK295 brezžični komplet tipkovnice in miške, s tehnologijo SilentTouch, ki zagotavlja neverjetno tiho tipkanje.
  55,00 € 42,00 €

  LOGITECH MK295 Silent Wireless Combo bela slovenski potisk tipkovnica + miška

  Ostanite osredotočeni na svoje delo in odpravite motnje. Spoznajte Logitech MK295 Silent Wireless Combo s SilentTouch - ekskluzivno tehnologijo Logitech, ki odpravlja več kot 90% hrupa tipkovnice in miške.
  57,00 €

  LOGITECH MK470 Slim Combo brezžična grafitna tipkovnica + miška

  Naj bo vsak prostor minimalističen, sodoben in tih z brezžično kombinacijo MK470 Slim-izjemno tanko in oblikovno napredno kombinacijo tipkovnice in miške, ki je kot nalašč za učinkovito opravljanje stvari-tudi v najtesnejših prostorih.
  58,00 €

  Tipkovnica in miška HP 800 brezžična črna

  Eleganten dizajn kompleta tipkovnice in miške HP v črni barvi.
  70,00 €

  Tipkovnica in miška brezžni komplet Cherry DW 5100, črn

  Namizni komplet Cherry DW 5100 idealna brezžična rešitev, za vse, ki zahtevajo najboljše na podlagi dizajna, tehnologije in ergonomičnosti. Set je primeren za vsako delovno postajo in uporabo v domačem okolju. Visokokakovostna tipkovnica poleg standardnih tipk, ponuja še 10 hitrih tipk, za napredno uporabo. Miška pa deluje na infrardečem senzorju, ki deluje na maksimalno 1750 DPI.
  48,00 €

  Tipkovnica z miško HP 300 brezžična

  Izvrstna izkušnja tipkanja, ki jo boste dosegli s tipkovnica Tipkovnica z miško HP 300 brezžična, bo izboljšala vaše delo z računalnikom. . Kakovostni materiali poskrbijo za udobno uporabo, trpežna konstrukcija pa pomeni obstojnost produkta za več let vsakdanje uporabe.
  40,70 €