Išči
Kategorije izdelkov
  Menu Close

  POS oprema

  Izberi pogled Mreža Seznam
  Razvrsti
  Prikazov na stran

  Brezžični čitalec kod Inateck BCST-60

  Out of Box: Pripravljen za uporabo, ko je priključen 2,4 GHz USB adapter. Gonilnik ni potreben. Združljiv z Windows, Mac OS, Linux, Raspberry Pi, Android (z OTG) itd. Visoka natančnost: Natančno prepoznajte različne 1D črtne kode, vključno z USPS, FedEX in UPS. Sposobnost skeniranja in nalaganja zamegljenih, zlomljenih ali drugih nepravilnih črtnih kod. Vrhunska sposobnost dekodiranja podpira uporabo v različnih priložnostih.
  89,00 €

  Trak Papirni TERMO 80mm 60m

  2,50 €

  Brezžični čitalec kod Inateck BCST-52, 2D, BT

  Smart Base: Osnovno enoto povežite z računalnikom s kablom USB, priključite in predvajajte. Zahvaljujoč vgrajenemu 2,4 GHz adapterju lahko optični bralnik brezžično povežete. Način Bluetooth: optični bralnik črtne kode lahko povežete z računalnikom, tabličnim računalnikom ali mobilnim telefonom prek storitve Bluetooth. Žični način: Optični bralnik črtne kode lahko povežete tudi z računalnikom s kablom USB, priključite in predvajajte.
  175,95 €

  POS tiskalnik Partner RP700 USB Serial Ethernet črn EU

  Mini tiskalnik Partner Tech RP-700 je idealna rešitev za maloprodajo, gostinstvo in druga okolja, kjer je potrebno hitro in tiho tiskanje. Je kompaktne velikosti in trendovskega dizajna, zato bo odlično izgledal na vsaki mizi. Ima možnost uporabe zgornjega ali pa sprednjega izpisa računa, slednji je pa še kako pomemben v restavracijah, barih in kuhinjah, da se POS tiskalnik zavaruje pred prahom in politimi tekočinami. Mini tiskalnik se lahko brez težav poveže v vse terminale, s certifikatom Apple "MFI" pa ga lahko povežete tudi z vašim iPadom, iPhonom ali iPod Touch.
  205,00 €

  Termalni tiskalnik Metapace T-3, nož, črn

  Zanesljiv tiskalnik POS z zamenljivimi vmesniki. Natisne prodajne liste in potrdila s hitrostjo do 250 mm na sekundo. Na voljo tudi kot različica WLAN (802.11 b/g/n)
  175,00 €