Išči
Kategorije izdelkov
  Menu Close

  Ubiquiti

  Izberi pogled Mreža Seznam
  Razvrsti
  Prikazov na stran

  SFP optični modul Ubiquiti UniFi UF-MM-10G, 10Gbps

  SFP optični modul Ubiquiti
  47,58 €

  Switch Ubiquiti UniFi USW-24-PoE

  Ubiquiti stikalo USW-24-PoE Unifi Gen2 je v celoti upravljano PoE+ gigabit pasivno hlajeno stikalo, ki zagotavlja robustno delovanje in pametno preklapljanje za rastoča omrežja. Ponuja posredovalno zmogljivost za hkratno procesiranje prometa na vseh portih brez izgube paketov.
  510,00 €

  Ubiquiti napajalnik PoE,48V, 802.3AF

  Ubiquiti PoE napajalnik omogoča napajanje različnih izdelkov Ubiquiti preko obstoječih UTP mrežnih kablov. Napajalnik je združljiv z vsemi PoE napravami, ki podpirajo aktivni PoE 802.3af in za delovanje potrebujejo največ 15W. Adapter ponudi še dodatno ESD zaščito omrežju.
  12,00 €

  Ubiquiti UniFi Dream Machine Special Edition (UDM-SE-EU)

  Ubiquiti Dream Machine SE: Vse-v-enem UniFi OS Console in varnostni prehod za podjetja. Nadzorujte omrežje, kamere, telefone in dostop do vrat ter zagotovite varnost vašega omrežja. 8-portno stikalo PoE, integriran pomnilnik 128 GB, vrata LAN in WAN ter možnost shranjevanja posnetkov UniFi Protect.
  670,00 €

  Dostopna točka AccessPoint U6 Plus

  Ubiquiti UniFi 6 Pro je 4x4 Wi-Fi 6 dostopna točka, ki zagotavlja pretok do 4800 Mbps na 5GHz (MU-MIMO in OFDMA) in do 573,5Mbps na 2,4GHz (MIMO) anteni. Unifi 6 Pro je visoko zmogljiva dostopna točka, ki uporablja napredno tehnologijo Wi-Fi 6 za zagotavljanje močne brezžične pokritosti za poslovna okolja. Unifi 6 Pro se brez težav zlije z vsakim okoljem, točko pa je mogoče vgraditi v notranja in zaščitena zunanja okolja (IP54 zaščita pred zunanjimi vplivi).
  150,00 €

  Kabel za direktni priklop 10 Gbps SFP+ 1 m Ubiquiti

  Ubiquiti UDC‑1 kabel je stroškovno najbolj učinkovit način za povezavo dveh SFP/SFP+ naprav (npr. dve enoti ES-48-LITE) na zelo kratki razdalji, znotraj ali med sosednjima rack omarama
  25,00 €

  Switch Ubiquiti UniFi Aggregation Layer 2

  Stikalo za združevanje UniFi, USW-AGGREGATION, je upravljano stikalo nivoja 2 z osmimi vrati 10G SFP+. S kompaktno globino 4,7" in zasnovo brez ventilatorja podpira povezave z visoko pasovno širino, da zagotovi združevanje povezav za večjo zmogljivost in večjo razpoložljivost.
  390,00 €

  Usmerjevalnik UniFi Express UX-EU

  Kompakten dizajn z vključenim WiFi 6 in omrežnim krmilnikom UniFi. Odlična izbira za zanesljivo domače ali manjše poslovno omrežje, ki ga želite imeti pod nadzorom!
  190,00 €

  Stikalo Ubiquiti UniFi USW-Pro-Max-24, Etherlighting

  24-portno stikalo , Layer 3 Etherlighting™ , 2.5 GbE. Etherlighting™ ports that illuminate to indicate port location, speed/link, and native VLAN/network
  605,00 €