Išči
Kategorije izdelkov
  Menu Close

  Ubiquiti

  Izberi pogled Mreža Seznam
  Razvrsti
  Prikazov na stran

  Dostopna WiFi točka Ubiquiti UniFi 6 U6-Mesh, Dual-Band, notranja/zunanja

  Notranja/zunanja dostopna točka UniFi6 Mesh (U6 Mesh) je visoko zmogljiva dostopna točka WiFi 6. U6 Mesh lahko doseže skupno prepustnost do 5,3 Gbps. U6 Mesh je dovolj diskreten, da ga lahko postavite kjer koli v vašem domu ali pisarni, hkrati pa je dovolj robusten, da zanesljivo deluje na prostem, zahvaljujoč vodoodpornemu ohišju z oznako IPX5...
  250,00 €

  Usmerjevalnik Ubiquiti UniFi Dream Router, UDR-EU

  Dream Router (UDR) je usmerjevalnik naslednje generacije WiFi 6, ki zagotavlja neprekosljivo zmogljivost po neprimerljivi ceni. Z napredno tehnologijo 4x4 MU-MIMO in OFDMA ima UDR skupno brezžično prepustnost do 3 Gbps v pasovih 2,4 in 5 GHz, kar zagotavlja kakovostno povezljivost za vse vaše naprave.
  270,00 €

  Adapter Ubiquiti PoE AT

  Adapter ki zagotavlja napajanje PoE AT napravam.
  18,00 €

  Dostopna WiFi točka Ubiquiti UniFi U6-PLUS-LR, Longe-Range, Dual-band, WiFi 6, stropna

  Dostopna točka U6-PLUS-LR omogoča večji doseg WiFi signala, ter je kompaktnejša in bolj energetsko učinkovita kot U6-LR.
  215,00 €

  SFP optični modul Ubiquiti UniFi UF-MM-10G, 10Gbps

  SFP optični modul Ubiquiti
  47,58 €

  Switch Ubiquiti UniFi 24 PoE

  Ubiquiti stikalo US-24-PoE Unifi Gen2 je v celoti upravljano PoE+ gigabit pasivno hlajeno stikalo, ki zagotavlja robustno delovanje in pametno preklapljanje za rastoča omrežja. Ponuja posredovalno zmogljivost za hkratno procesiranje prometa na vseh portih brez izgube paketov.
  510,00 €

  Ubiquiti napajalnik PoE,48V, 802.3AF

  Ubiquiti PoE napajalnik omogoča napajanje različnih izdelkov Ubiquiti preko obstoječih UTP mrežnih kablov. Napajalnik je združljiv z vsemi PoE napravami, ki podpirajo aktivni PoE 802.3af in za delovanje potrebujejo največ 15W. Adapter ponudi še dodatno ESD zaščito omrežju.
  12,00 €

  Ubiquiti UniFi Dream Machine Special Edition (UDM-SE-EU)

  Vse-v-enem UniFi OS Console in varnostni prehod za podjetja, zasnovan za gostovanje celotnega paketa aplikacij UniFi.Omogoča nadzor nad omrežjem, kamerami, telefoni in dostopom do vrat, hkrati pa služi kot prehod za vaše omrežje.
  670,00 €

  Dostopna točka AccessPoint U6 Plus

  Ubiquiti UniFi 6 Pro je 4x4 Wi-Fi 6 dostopna točka, ki zagotavlja pretok do 4800 Mbps na 5GHz (MU-MIMO in OFDMA) in do 573,5Mbps na 2,4GHz (MIMO) anteni. Unifi 6 Pro je visoko zmogljiva dostopna točka, ki uporablja napredno tehnologijo Wi-Fi 6 za zagotavljanje močne brezžične pokritosti za poslovna okolja. Unifi 6 Pro se brez težav zlije z vsakim okoljem, točko pa je mogoče vgraditi v notranja in zaščitena zunanja okolja (IP54 zaščita pred zunanjimi vplivi).
  150,00 €