Išči
Kategorije izdelkov
  Menu Close

  Sony

  Izberi pogled Mreža Seznam
  Razvrsti
  Prikazov na stran

  Slušalke z ušesnimi čepki Sony MDREX15LPW bele

  Uživajte v vrhunsko predvajanem zvoku z žičnimi slušalkami Sony MDREX15LPW. Za mogočen in uravnotežen zvok bodo poskrbele 9 mm pogonske enote iz neodima. Udobni silikonski ušesni čepki omogočajo zanesljivo namestitev, da boste lahko poslušali glasbo kjerkoli in kadarkoli. Slušalke so žične, z dolžino kabla 1,2 metra in se povežejo z vašo napravo preko 3.5 mm audio priključka.
  7,00 €

  Slušalke z ušesnimi čepki Sony MDREX15LPB črne

  Uživajte v vrhunsko predvajanem zvoku z žičnimi slušalkami Sony MDREX15LPB. Za mogočen in uravnotežen zvok bodo poskrbele 9 mm pogonske enote iz neodima. Udobni silikonski ušesni čepki omogočajo zanesljivo namestitev, da boste lahko poslušali glasbo kjerkoli in kadarkoli. Slušalke so žične, z dolžino kabla 1,2 metra in se povežejo z vašo napravo preko 3.5 mm audio priključka.
  7,00 €

  Slušalke ušesne SONY MDR-E9LPP roza

  Uživajte v kakovostnih modnih slušalkah Sony MDR-E9LPP. Navdušeni boste nad inovativno obliko in čistim zvojkom, zaradi svoje ergonomske oblike pa se lepo prilagajajo ušesu. Popolne so za vsakodnevno uporabo. Sestavlja jih magnet iz neodima ter 13,5 mm gonilniki, ki poskrbijo za mogočne nizke tone. Slušalke lahko, zaradi 3.5 mm audio priključka, uporabljajte s predvajalnikom WALKMAN, iPod ali mp3-predvajalnikom. Trpežen in lahek kabel ima dolžinbo 1,2 metra. Priložena sta tudi dva ušesna čepka za zanesljivo prileganje.
  7,00 €

  PS4 FIFA 23

  FIFA 23 EA SPORTS™ FIFA 23 prinaša še več akcije in realizma nogometa na igrišče. Sodelujte v največjih nogometnih turnirjih kot so FIFA World Cup™ za moške in ženske (prihajajo v FIFA 23 med sezono), prvič doslej igrajte z ženskimi klubskimi ekipami in uživajte v funkcijah navzkrižnega igranja. Uživajte v novem načinu igranja in sestavite svojo sanjsko ekipo v igralnem načinu FIFA Ultimate Team™ s FUT Moments s prenovljenim sistemom Chemistry ali pa zaživite svoje nogometne sanje v načinu Career Mode, kjer definirate svojo osebnost kot igralec in igrajte kot nekateri najbolj znani nogometni igralci. V Volta Football in Pro Clubs vnesite več osebnosti na igrišče z novimi ravnmi prilagajanja in izboljšanim igranjem na ulicah in stadionih. Izkusite The World's Game z več kot 19.000 igralci, 700+ ekipami, 100+ stadioni in več kot 30 ligami – vključno z UEFA Champions League, Premier League, novo Barclays FA Women’s Super League in France D1 Arkema z neprimerljivo pristnostjo v FIFA 23.
  81,99 €

  Slušalke SONY WH-CH520B wireless črne

  Elegantne slušalke Bluetooth 5.2 Sony WH-CH50 v privlačnem dizajnu, ki so opremljene z dinamičnimi 30-milimetrskimi pretvorniki, ponujajo bravurozno uglašen zvok. Z enim polnjenjem predvajajo 50 ur in so opremljene z mikrofonom za prostoročno telefoniranje. Funkcija DSEE poskrbi za zvočne posnetke slabe kakovosti, 360 Reality Audio pa zagotavlja poglobljen in realističen zvok.
  52,00 €

  Slušalke MDRZX110 APW.CE7 žične bele

  S slušalkami MDR-ZX110 z dinamičnimi 30 mm pogonskimi enotami lahko glasbo med gibanjem poslušate v jasnem in uravnoteženem zvoku. Ušesne blazinice zagotavljajo udobnejšo uporabo med gibanjem.
  20,00 €

  Slušalke WH-CH520B wireless modre

  Elegantne slušalke Bluetooth 5.2 Sony WH-CH50 v privlačnem dizajnu, ki so opremljene z dinamičnimi 30-milimetrskimi pretvorniki, ponujajo bravurozno uglašen zvok. Z enim polnjenjem predvajajo 50 ur in so opremljene z mikrofonom za prostoročno telefoniranje. Funkcija DSEE poskrbi za zvočne posnetke slabe kakovosti, 360 Reality Audio pa zagotavlja poglobljen in realističen zvok
  52,00 €

  Slušalke WH-CH520B wireless bež

  Elegantne slušalke Bluetooth 5.2 Sony WH-CH50 v privlačnem dizajnu, ki so opremljene z dinamičnimi 30-milimetrskimi pretvorniki, ponujajo bravurozno uglašen zvok. Z enim polnjenjem predvajajo 50 ur in so opremljene z mikrofonom za prostoročno telefoniranje. Funkcija DSEE poskrbi za zvočne posnetke slabe kakovosti, 360 Reality Audio pa zagotavlja poglobljen in realističen zvok.
  52,00 €

  Slušalke Sony WH-CH720NL blue wireless

  Sony WH-CH720N - slušalke z mikrofonom
  110,00 €