Išči
Kategorije izdelkov
  Menu Close

  Sharkoon

  Izberi pogled Mreža Seznam
  Razvrsti
  Prikazov na stran

  Slušalke SHARKOON SKILLER SGH30 z mikrofonom črne

  Doživite igranje iger, kot se spodobi. Kljub svoji nizki ceni so Sharkoon slušalke izjemen hit med gamerji! Poskrbijo za čist zvok in noro izkušnjo!
  38,00 €

  Slušalke SHARKOON SKILLER SGH2 USB z mikrofonom črne gaming

  Odlične gaming slušalke s črno zasnovo in prefinjenimi mrežnimi pokrovi se po priklopu na USB osvetlijo z modro barvo. Opremljene so s 500 milimetrskimi zvočniki, ki zagotavljajo bogat zvok in veliko basov. Slušalke učinkovito dušijo zvok iz ozadja
  30,00 €

  Miška SHARKOON Draconia II Black Gaming

  Zavladajte v igrah z izjemno gaming miško Drakonia II, ki se ponaša z visoko natančnim in zanesljivim optičnim senzorjem PixArt 3360 z ločljivostjo 15.000 DPI in kar 12 programirljivimi gumbi. Osupnila pa vas bo še atraktivna RGB osvetlitev s 16,8 milijoni različnimi barvami.
  45,00 €

  SHARKOON SHARK Force II USB optična gaming črna miška

  SHARK Force II se vrača s še večjo močjo. Zmogljiv optični senzor PixArt PAW3519 zdaj deluje znotraj miške. Senzor ima natančno ločljivost 4.200 DPI, zaradi č esar je miška primerna tako za igralne nastavitve kot za pisarniško mizo. Da bi omogočili še večjo prilagodljivost pri igranju iger ali pisarniškem delu, je mogoče gladko izbrati šest prednastavljenih ravni DPI s pritiskom na gumb. Osvetlitev logotipa SHARK Force na miški prikazuje, katera raven je trenutno izbrana.
  15,00 €

  SHARKOON SHARK Force II USB optična gaming siva miška

  Polna moč naprej! Z igralno miško SHARK Force II se vrača ena najbolj priljubljenih klasik. Medtem ko je bila nenavadna zasnova s svojimi oglatimi obrisi ohranjena v treh različnih barvnih različicah, je Sharkoon miš ki dal manjšo nadgradnjo. Z občutno zmogljivejšim senzorjem in zdaj šestimi izbirnimi nivoji DPI je miška bolj prilagodljiva in vsestranska, medtem ko ostaja poudarek na bistvenih stvareh, ki jih SHARK Force II resnično potrebuje.
  15,00 €