Išči
Kategorije izdelkov
  Menu Close

  Sandberg

  Izberi pogled Mreža Seznam
  Razvrsti
  Prikazov na stran

  Adapter Sandberg Mini DisplayPort to VGA Converter (508-44)

  Idealna rešitev za vse, ki bi radi svojo napravo, preko vhoda VGA, povezali z monitorjem. Deluje s priključkom Tunderbolt in Mini DisplayPort.
  20,00 €

  Slušalke Twister Sandberg 125-79

  Slušalke Sandberg Twister Headset so resnično stilske igričarske slušalke, ki nudijo impresiven stereo zvok za vrhunsko izkušnjo med igro.
  30,00 €

  Slušalke Sanberg Speak and Go In-Earset (125-63)

  Sandberg Speak'n Go In-Earset slušalke boste dobili izjemen zvok z razponom frekvenc od 20 Hz – 20 kHz, imajo pa tudi nameščen mikrofon in gumb za sprejem dohodnih klicev.
  9,00 €

  Adapter Sandberg HDMI to VGA Converter

  Če imate HDMI v napravi, ki jo želite povezati z monitorjem prek vhoda VGA, potem je ta adapter rešitev za vas!
  15,00 €

  Zunanja DVD enota Mini USB Sandberg (133-66)

  Zapisovalnik Sandberg USB Mini DVD Burner omogoča zapisovanje in branje CD in DVD medijev. Ta zapisovalnik je popolni dodatek za računalnik brez pogona za CD ali zapisovalnika za DVD medije. Zapisovalnik se napaja preko vhoda USB računalnika, zato ga lahko uporabljate tudi na poti, brez potrebe po iskanju vtičnice. Dobro pa se obnese tudi kot predvajalnik vaših DVD-jev na prenosniku. Uporabljate ga lahko takoj, saj ne potrebuje nobene posebne programske opreme.
  31,00 €

  PowerBank Sanberg PD 30k USB-C 20W 30000

  Močna prenosna baterija v ohišju predstavlja visoko hitrost, izjemno delovanje in ogromno zmogljivost. Ko ste stran od električne vtičnice, vam ta prenosna baterija zagotovi optimalno polnjenje vsake mobilne naprave.
  65,00 €

  PowerBank Sanberg PD 200k USB-C 20W 20000

  Prenosna baterija Sandberg kapacitete 20000 mAh je nepogrešljiv pripomoček za vse, ki intenzivno uporabljajo svoj pametni telefon, tablični računalnik ali druge pametne naprave.
  42,00 €