Išči
Kategorije izdelkov
  Menu Close

  Sandberg

  Izberi pogled Mreža Seznam
  Razvrsti
  Prikazov na stran

  Adapter Sandberg Mini DisplayPort to VGA Converter (508-44)

  Idealna rešitev za vse, ki bi radi svojo napravo, preko vhoda VGA, povezali z monitorjem. Deluje s priključkom Tunderbolt in Mini DisplayPort.
  20,00 €

  Slušalke Twister Sandberg 125-79

  Slušalke Sandberg Twister Headset so resnično stilske igričarske slušalke, ki nudijo impresiven stereo zvok za vrhunsko izkušnjo med igro.
  30,00 €

  Slušalke Sanberg Speak and Go In-Earset (125-63)

  Sandberg Speak'n Go In-Earset slušalke boste dobili izjemen zvok z razponom frekvenc od 20 Hz – 20 kHz, imajo pa tudi nameščen mikrofon in gumb za sprejem dohodnih klicev.
  9,00 €

  Adapter Sandberg HDMI to VGA Converter

  Če imate HDMI v napravi, ki jo želite povezati z monitorjem prek vhoda VGA, potem je ta adapter rešitev za vas!
  15,00 €

  Zunanja DVD enota Mini USB Sandberg (133-66)

  Zapisovalnik Sandberg USB Mini DVD Burner omogoča zapisovanje in branje CD in DVD medijev. Ta zapisovalnik je popolni dodatek za računalnik brez pogona za CD ali zapisovalnika za DVD medije. Zapisovalnik se napaja preko vhoda USB računalnika, zato ga lahko uporabljate tudi na poti, brez potrebe po iskanju vtičnice. Dobro pa se obnese tudi kot predvajalnik vaših DVD-jev na prenosniku. Uporabljate ga lahko takoj, saj ne potrebuje nobene posebne programske opreme.
  31,00 €

  PowerBank Sandberg 20000 (320-42)

  Prenosna baterija Sandberg Saver Powerbank 20000 se napaja preko vhoda USB, energijo pa lahko nato prenese v mobilni telefon ali drugo prenosno napravo.
  28,00 €

  PowerBank Sanberg PD 30k USB-C 20W 30000

  Močna prenosna baterija v ohišju predstavlja visoko hitrost, izjemno delovanje in ogromno zmogljivost. Ko ste stran od električne vtičnice, vam ta prenosna baterija zagotovi optimalno polnjenje vsake mobilne naprave.
  65,00 €

  PowerBank Sanberg PD 200k USB-C 20W 20000

  Prenosna baterija Sandberg kapacitete 20000 mAh je nepogrešljiv pripomoček za vse, ki intenzivno uporabljajo svoj pametni telefon, tablični računalnik ali druge pametne naprave.
  42,00 €

  Avtopolnilec Sandberg 2xUSB

  S polnilcem za avto Sandberg Car Charger 2 x USB boste imeli v avtu vedno pri roki napravo, ki vas ne bo razočarala v pomembnih trenutkih.
  6,00 €

  Sandberg Play'n Go Bluetooth slušalke z mikrofonom

  Z naglavnimi slušalkami Sandberg Play'n Go Headset dobite čudovit zvok v prelepih zložljivih slušalkah, ki jih lahko brez težav nosite s sabo. Zaradi podloženega naglavnega traku in mehkih ušesnih blazinic so slušalke udobne z nošenje. Priključite jih lahko neposredno v pametni telefon. Vmesnik za računalnik je priložen. Na kablu sta nameščena mikrofon in gumb za sprejem dohodnih klicev.
  30,00 €