Išči
Kategorije izdelkov
  Menu Close

  Razer

  Izberi pogled Mreža Seznam
  Razvrsti
  Prikazov na stran

  Žična miška Razer Abyssus 2014

  Vstopite v vznemirljiv svet igranja s kvalitetno in zanesljivo gaming žično miško Abyssus proizvajalca Razer, ki bo navdušila tudi zahtevnejše uporabnike. Izkusite izjemno občutljivost in odzivnost miške, ki bo vsak vaš gib ponesla v igro. Premagajte nasprotnika, saj boste hitri kot refleks! Odlikujejo jo ultra-odzivni gumbi ter optični senzor z ločljivostjo 3500 dpi. Stranska površina miške je izboljšanja za še boljši oprijem in kontrolo med hitrimi premiki. Miška ima tudi ergonomsko zasnovano ohišje, ki vam bo nudilo kar najboljši oprijem, da boste svoj čas za računalnikom preživeli brez nelagodja. Primerna je tako za desničarje kot tudi za levičarje. Povežite miško z računalnikom preko USB priklopa in igra se lahko prične!
  49,00 €

  Podloga za miško Razer Sphex V3 Large

  Izjemno tanka podloga Sphex V3 ima gladko zgornjo stran za optimalno premikanje miške, spodnjo pa lepljivo, kar preprečuje premikanje podloge po mizi.
  30,80 €

  Miška Razer Cobra

  Ta simetrično oblikovana miška je resnično unikatna, saj je opremljena z impresivno Chroma RGB podosvetlitvijo, ki prinaša osupljive svetlobne učinke. Ko se prižgejo barve, se vaša igralna površina spremeni v pravo svetlobno predstavo.
  50,00 €