Išči
Kategorije izdelkov
  Menu Close

  Marvo

  Izberi pogled Mreža Seznam
  Razvrsti
  Prikazov na stran

  Brezžični kontroler MARVO GT-64 PS4/PS3/PC

  Ta brezžični igralni krmilnik je ergonomsko zasnovan za učinkovito sproščanje mišic na sklepu palcev, izdelan pa je iz materialov, ki preprečujejo drsenje in znojenje ter tako še povečajo vaše udobje med igranjem. Brezžični krmilnik Marvo za PS4/PS3/Windows s polnilno baterijo 600 mA ponuja daljši čas neprekinjenega igranja do šest ur. Naš brezžični krmilnik ima 6-osni senzor in dvojne vibracije, ki naredijo igranje še bolj realistično.
  39,99 €

  Miška MARVO M115

  Igralna miška Marvo M115 ima štiri nastavljive ravni DPI, ki omogočajo nastavitev občutljivosti med samo uporabo s pomočjo namenskih gumbov DPI. Premiki so hitri in natančni ter vam omogočajo večji nadzor med igranjem video iger. Miška ima LED osvetlitev ozadja s paleto 7 barv, ki jih lahko izbirate za prilagoditev lastnega igralnega vzdušja skozi svetlobo. Simetrična in poenostavljena oblika zagotavlja izjemno udoben oprijem in omogoča dolgotrajno uporabo brez, da bi čutili utrujenostjo. To je dobra izbira za igralce, ki med igranjem uživajo v stabilnem oprijemu. Z najnovejšo programsko opremo lahko programirate šest gumbov miške, zaradi česar je miška bolj inteligentna in odzivna za to dodatno konkurenčno prednost.
  14,99 €

  Slušalke MARVO H8321S

  Lahka zgradba z velikimi ušesnimi blazinami in mehkim trakom za glavo nudijo H8321S slušalke udobno prileganje glavi in ušesom med dolgimi igrami. Hitro lahko prepoznajte tihe korake ali strele svojih sovražnikov med igranjem z vrhunsko kakovostjo zvoka in izolacijo hrupa. Vsesmerni mikrofon lahko ujame in odda kristalno čist zvok, kar vam omogoča dobro usklajevanje strategij s soigralci. Vrtljivi regulator glasnosti vam omogoča, da se osredotočite na igro in hitro prilagodite zvok brez prekinitev.
  10,99 €

  Tipkovnica MARVO KG901 RGB MEHANSKA

  Zasnova, ki omogoča več prostora za miško ali ustreza omejitvam manjše mize. 5 -barvna osvetlitev ozadja z 21 dinamičnimi učinki ne bo nikoli odpovedala, če iščete lepšo osvetlitev pri delu ali igri. Ustvarite svoj videz s popolnoma prilagodljivo paleto svetlobnih učinkov in svetlosti. 50 milijonov pritiskov tipk dokazuje, da je tipkovnica narejena za vse življenje. Tipke so dvojno brizgane in ne zbledijo. Trdna in trpežna kovinska sprednja plošča poveča težo tipkovnice, da zagotovi stabilnost tipkanja brez drsenja po mizi, prav tako pa omogoča lažje čiščenje.
  39,99 €

  Tipkovnica MARVO KG954 RGB Mehanska slo/hr

  MARVO KG954 je mehanska igralna tipkovnica polne velikosti s snemljivim kablom USB Type-C. Dizajn tipkovnice je brez okvirja, je lep in se prilega vsakemu okolju. Velika vzdržljivost in odpornost sta samoumevni. Tipkovnica ima modra mehanska stikala, ki so osvetljena in lahko prenesejo na desetine milijonov pritiskov, tipke pa so dvojno brizgane. Tipkovnica je odporna na politje s tekočinami. Ta igralna tipkovnica ponuja napreden sistem proti anti-ghosting, ki zagotavlja nemoteno igranje katere koli računalniške igre, v kateri uporabljate veliko število gumbov hkrati. Uživali boste tudi v številnih drugih funkcijah, kot so funkcije nadzora osvetlitve ozadja, kombinirane tipke, multimedijske in pisarniške funkcije. Vse to lahko prilagodite po svojih željah.
  39,99 €

  MARVO K606 WIRED KEYBOARD - SLO/HR LAYOUT

  Prilagodite svoj igralni ambient s pisano osvetlitvijo ozadja. Obstajajo hitri načini za povečanje ali zmanjšanje barvitosti in namenski gumbi za vklop ali izklop svetlitve ozadja. Z 19 anti-ghosting pritiski tipk se izognite frustracijam zaradi napačnih klikov in nenamernih dejanj. Uživajte v natančnih, gladkih in osredotočenih igrah. Hitra, odzivna in tiha membranska stikala prenesejo 10 milijonov pritiskov.
  19,99 €

  Slušalke MARVO HG9088W wireless

  MARVO HG9088W so brezžične igralne slušalke, ki ponujajo več kot 12 ur delovanja baterije in zanesljivo brezžično svobodo z uporabo tehnologije 2.4G in bluetooth. Enostavno se povezujejo z računalnikom, mobilnim telefonom in drugimi napravami, tako da lahko igrajte brez oviranja kabla. Poseben 2.4G konektor omogoča manjšo zamudo pri prenosu signala za boljše delovanje v igri. Slušalke imajo udobne ušesne blazine, naglavni trak ter vsesmerni mikrofon. Te slušalke so kompatibilne z računalnikom, mobilnim telefonom, mac os, IOS, PS4, PS5 in Switch. Glasnost, kontrole mikrofona in osvetlitev ozadja se lahko nadzorujejo z gumbi na samih slušalkah.
  79,99 €

  Slušalke Marvo HG8902 gaming žične

  Marvo HG8902 slušalke so zasnovane z zaprtim, čezušesnim dizajnom, ki zagotavlja močne basove. Ušesne blazine so mehko oblazinjene iz sintetičnega usnja in nudijo udobje med uporabo. Naglavni obroč se lahko samodejno prilagodi za popolno prileganje. Slušalke imajo tudi vgrajeno nastavljanje glasnosti in trdno, krepitev strukturno konstrukcijo.
  24,99 €

  Miška Marvo M519 gaming žična

  Igralna miška MARVO M519 je resnično neprekosljiva v tem, kar ponuja. Prevladujte v igri s 6-stopenjskim izbirnikom DPI, ki vas popelje od 800 DPI do 12000 DPI.
  13,99 €

  MARVO GT-90 BREZŽIČNI KONTROLER

  MARVO GT-90 je napreden brezžični in žični krmilnik za PC in PS4 z znano razporeditvijo tipk. Njegova ergonomska oblika omogoča udobno in dolgotrajno igranje, saj se popolnoma prilega v roke vsakega igričarja.
  44,99 €