Išči
Kategorije izdelkov
  Menu Close

  Kabli

  Izberi pogled Mreža Seznam
  Razvrsti
  Prikazov na stran

  Prenapetostna zaščita APC SurgeArrest 5 Outlet Black 230V

  Prenapetostna zaščita APC PM5T-GR s 5 Schuko CEE 7 (230V) priključki zavaruje vaše naprave pred nepredvidenimi dogodki na električnemu omrežju, kot so strele in sunki previsoke napetosti. Ponuja tudi zaščito na podatkovnih povezavah z RJ11 modemskim/faks priključkom. Zaščita je namenjena za uporabo doma in v pisarnah.
  15,00 €

  Prenapetostna zaščita APC SURGEARREST PM5T-GR 5X SCHUKO 1x RJ

  Prenapetostna zaščita APC PM5T-GR s 5 Schuko CEE 7 (230V) priključki zavaruje vaše naprave pred nepredvidenimi dogodki na električnemu omrežju, kot so strele in sunki previsoke napetosti. Ponuja tudi zaščito na podatkovnih povezavah z RJ11 modemskim/faks priključkom. Zaščita je namenjena za uporabo doma in v pisarnah.
  28,00 €

  Napajalnik HP AC 45W Smart 4,5

  Praktičen in prenosljiv vir energije za mobilna okolja. 65-vatna zasnova za optimalno delovanje sistema. Zaradi kompaktne oblike so pametni napajalniki HP Smart idealen spremljevalec na potovanju.
  25,00 €

  DVI-I kabel digital VGA 2m Digitus

  Adapter kabel DVI digitalni - VGA analogni za priključitev na naprave z DVI izhodom (npr. računalnik ali prenosnik) na naprave z VGA vhodom (npr. monitor ali projektor) Vmesnik DVI-I 24+5 moški, VGA HD15 moški.
  8,00 €

  Kabel GOOBAY 8-pin EPS M na 8-pin Ž 28cm kabel

  Podaljšek napajalnega kabla za matično ploščo, 8 pin EPS na 8 pin EPS. Dolžina 28 cm.
  1,50 €

  HDMI DVI-D 24+1 kabel 2m SBOX

  HDMI - DVI kabel za digitalno multimedijsko povezavo. Dual Link - dvojna video povezava. Kabel adapter za priklop HDMI naprave na DVI zaslon (TV,monitor,...)
  8,00 €

  HDMI-HDMI podaljšek z mrežno povezavo 3m Delock črn

  HDMI A/M - HDMI A/M 19pin kabel
  15,00 €

  HDMI-HDMI podaljšek z mrežno povezavo 5m Digitus črn

  DIGITUS mrežni (ethernet) 4K HDMI podaljšek za digitalno multimedijsko povezavo, primeren za podaljševanje obstoječih kablov iz video predvajalnikov do zaslonov, dolžine 5m.
  9,00 €

  Kabel Avdio optični SPDIF Toslink HQ 7mm 3m Delock

  Delock S/PDIF visoko kvalitetni digitalni avdio AUX kabel za povezovanje npr. Blu-Ray predvajalnikov ali satelitskih sprejemnikov z ojačevalcem ali televizijo HQ - High quality kabel. Kovinsko ohišje vmesnika, dvojno mrežno oklopljen, dolžine 3m. Delock visokokvalitetni Toslink kabel za optični prenos avdio signalov. Kabel je namenjen povezovanju različnih naprav, npr. Blu-Ray predvajalnikov ali satelitskih sprejemnikov z ojačevalcem ali televizijo
  18,00 €

  HDMI kabel z mrežno povezavo 10m Delock črn High Speed

  Delock High Speed HDMI z Ethernet kabel je združljiv z najnovejšim HDMI standardom in združuje hiter prenos podatkov, kot tudi avdio/video signalov ter Ethernet povezavo, dolžine 10. Delock High Speed HDMI z Ethernet kabel je združljiv z najnovejšim HDMI standardom in združuje hiter prenos podatkov, kot tudi avdio/video signalov ter Ethernet povezavo. HDMI-A priključek je povratno združljiv s prejšnjimi HDMI standardi in omogoča uporabo na obstoječih napravah.
  42,00 €

  Pretvornik USB 3.0 - VGA Digitus

  DIGITUS vmesnik USB 3.0 - VGA (analogni signal) pretvornik, za priklop zaslona ali projektorja na vaš računalnik.
  20,00 €

  Kabel DisplayPort - DisplayPort mini kabel 3m Digitus bel

  Digitus kabel za DisplayPort vmesnik, povezuje miniDP naprave z DP zaslonom, dolžina kabla 3m, bele barve.
  10,00 €

  Optični kabel MM 50.0 LC/LC 2m Digitus

  Digitus kvaliteten priključni optični kabel MM OM2 2m oranžen za povezovanje aktivnih in pasivnih naprav v optična omrežja.
  12,00 €

  Adapter DC 6pin na 8pin za grafične kartice PCI-express 0,2m Delock

  Delock napajalni kabel za PCI express vodilo - grafične kartice z dodatnim napajanjem, dolžine 0,2m. Delock napajalni kabel za pretvorbo PCI Express 6-pin priključka v PCI Express 8-pin. Kabel je namenjen za napajanje PCIe kartic (npr. grafična kartica), ki potrebujejo 8-pin napajanje.
  3,00 €

  Optični kabel Avdio SPDIF Toslink 2m Delock

  Delock S/PDIF digitalni avdio AUX optični kabel za povezovanje Blu-Ray predvajalnikov in satelitskih sprejemnikov z ojačevalcem ali televizijo, dolžina 2m.
  8,00 €

  Adapter DC 6pin na 2x8pin za grafične kartice PCI-express 0,3m Delock

  Delock napajalni kabel za PCI express vodilo - grafične kartice z dodatnim napajanjem, dolžine 0,2m.
  7,00 €

  Pretvornik HDMI M - VGA Ž HD15 aktivni 15cm SBOX

  Adapter HDMI-VGA za pretvarjanje digitalnega HDMI v analogni VGA signal.
  15,00 €

  Adapter Serial ATA 1xSATA M+ 2xMolex Ž Digitus

  Digitus, napajalni adapter za SATA trde diske, pretvornik iz klasičnega napajanja za trde diske 5.25˝.
  4,00 €

  HDMI kabel z mrežno povezavo 5m SBOX

  SBOX mrežni (ethernet) 4K HDMI kabel za digitalno multimedijsko povezavo preko 1080p in internet do 100Mbps, dolžine 5m.
  13,00 €