Išči
Kategorije izdelkov
  Menu Close

  Intenso

  Izberi pogled Mreža Seznam
  Razvrsti
  Prikazov na stran

  Zunanji disk Intenso 1TB USB3 2.5'' memory case black

  Prenosni trdi disk Intenso Memory Case vam omogoča enostavno in zanesljivo shranjevanje in prenašanje podatkov med računalniki. Priklopite ga preko najnovejšega USB 3.0 priključka, preko katerega se podatki prenašajo do 3x hitreje kot z USB 2.0. Če USB 3.0 priključka še nimate, lahko ta disk še vedno uporabljate na USB 2.0 priključkih. Napaja se preko USB, tako da vam ni potrebno iskati dodatnih električnih vtičnic.
  50,00 €

  Spominska kartica Intenso 16GB microSDXC UHS-I Class 10 Pro 90MB/s

  Intenso 16GB microSDXC UHS-I Class 10 Pro 90MB/s spominska kartica je odlična izbira za shranjevanje vaših podatkov. Spominska kartica brez težav prenaša vibracije in udarce, odporna pa je tudi proti okoljskim vplivom.
  5,00 €

  Intenso brezžični indukcijski polnilec BA1, črn, do 10W

  Inovativni brezžični indukcijski polnilnik Intenso BA1 ponuja enostavno polnjenje pametnih telefonov, ki podpirajo standard Q1. Telefon napolnite tako, da ga s hrbtno stranjo samo položite na polnilno postajo in počakate, da se napolni. Ima elegantno ohišje s kovinsko oblogo in LED indikator, ki označuje aktivni način polnjenja. Podpira tudi polnjenje telefonov v ovitkih do debeline 5 mm.
  23,00 €