Išči
Kategorije izdelkov
  Menu Close

  Igre PS4

  Izberi pogled Mreža Seznam
  Razvrsti
  Prikazov na stran

  Farming Simulator 22 (PS4)

  Postavite se v vlogo sodobnega kmetovalca in se lotite ustvarjalnega kmetovanja v treh raznolikih ameriških ter evropskih okoljih. Farming Simulator 22 omogoča tako vzgajanje rastlin kot živinorejo in gozdarstvo, tokrat pa vpelje še menjavanje letnih časov! Zajetih je nad 400 strojev in orodij več kot stotih znamk iz resničnosti, kot so John Deere, CLAAS, Case IH, New Holland, Fendt, Massey Ferguson, Valtra in številne druge. Z njimi je mogoče sejati in žeti pridelke, kot so pšenica, koruza, krompir in bombaž. Prihajajo pa še drugi stroji in pridelki. S kmetijo lahko upravljate tudi družno v večigralstvu, igro pa razširite s številnimi brezplačnimi modifikacijami, ki jih ustvarja skupnost. Farming Simulator 22 omogoča več svobode kot kdajkoli in igralca izzove, da postane uspešen kmetovalec. Zato veselo na delo, da bo pridelek dober.
  49,99 €

  Battlefield 2042 (PS4)

  Battlefield™ 2042 je prvoosebna strelska igra, s katero se vrača znamenita nebrzdana vojna akcija po kateri ta serija slovi že od začetka. V nemirni bližnji prihodnosti se boste morali prilagoditi razmeram in iziti kot zmagovalec. Pridružite se četi in se z najsodobnejšo oborožitvijo podajte na dinamična bojišča, ki podpirajo 128 igralcev* in prinašajo epsko uničenje v velikanskem merilu. Igrali boste več vrst masivnih misij, od prenovljenih večigralskih načinov, kot sta Conquest in Breakthrough, do povsem novega nevarnega območja.
  69,99 €

  PS4 GTA 5 Premium Online Edition

  GTA V PREMIUM ONLINE EDITION vključuje celotno doživetje zgodbe Grand Theft Auto V, vedno razvijajoč se se svet Grand Theft Auto Online in vse obstoječe nadgradnje in vsebine, kot so The Doomsday, Heist, Gunrunning, Smuggler’s Run, Bikers in še veliko več. Dobili boste tudi Criminal Enterprise Starter Pack, ki je za nove igralce GTA Online najhitrejši način da ustvarijo svoj kriminalni imperij z najbolj priljubljenimi vsebinami ter dodatnimi denarnimi sredstvi v višini 1.000.000 GTA$, ki jih lahko porabite v GTA online.
  34,99 €

  PS4 FIFA 23

  FIFA 23 EA SPORTS™ FIFA 23 prinaša še več akcije in realizma nogometa na igrišče. Sodelujte v največjih nogometnih turnirjih kot so FIFA World Cup™ za moške in ženske (prihajajo v FIFA 23 med sezono), prvič doslej igrajte z ženskimi klubskimi ekipami in uživajte v funkcijah navzkrižnega igranja. Uživajte v novem načinu igranja in sestavite svojo sanjsko ekipo v igralnem načinu FIFA Ultimate Team™ s FUT Moments s prenovljenim sistemom Chemistry ali pa zaživite svoje nogometne sanje v načinu Career Mode, kjer definirate svojo osebnost kot igralec in igrajte kot nekateri najbolj znani nogometni igralci. V Volta Football in Pro Clubs vnesite več osebnosti na igrišče z novimi ravnmi prilagajanja in izboljšanim igranjem na ulicah in stadionih. Izkusite The World's Game z več kot 19.000 igralci, 700+ ekipami, 100+ stadioni in več kot 30 ligami – vključno z UEFA Champions League, Premier League, novo Barclays FA Women’s Super League in France D1 Arkema z neprimerljivo pristnostjo v FIFA 23.
  81,99 €