Išči
Kategorije izdelkov
  Menu Close

  Igre PC

  Izberi pogled Mreža Seznam
  Razvrsti
  Prikazov na stran

  PC FIFA 20 (Switch)

  FIFA 20 je razvita na podlogi pogona Frostbite in vam ponuja avtentično nogometno izkušnjo. Izkažite se s svojo ekipo na igrišlču kot profesionalni igralec ali pa v uličnem nogometu v načinu EA Sports Volta. FIFA 20 Legacy Edition je na voljo na konzoli Nintendo Switch ter ima prenovljeno vizualno identiteto z, na novo zasnovanim, vmesnikom in menijskimi zasloni. Paketi z grafično opremo prenosov bodo osveženi v vseh igralnih načinih.
  49,99 €

  PC THE SIMS 4: ECO LIFESTYLE (EP9)

  Ste pripravljeni, da začnejo priljubljeni Simčki vplivat na svoj svet? V razširitvi The Sms 4: Eco Lifestyle se vselite v ekološko zavedno skupnost Evergreen Harbor, kjer se trudite zmanjšati vpliv ogljikovega dioksida ter pomagate sosedom. Presenečeni boste, kaj se utegne zgoditi, ko Simčki začnejo sami postavljati pravila. Spremenite svet pred očmi vašemu Simčku. Skrbite za okolje s sončnimi celicami, vetrnimi turbinami in zbiralniki rose ter sami izdelujte elektriko, se oskrbite z vodo in lastnimi pridelki. Vse vaše odločitve, od opremljanja doma iz odpadnih okraskov, oskrbe z virom energije, do glasovanj v vaši skupnosti, bodo vplivale na stanje sveta. Več truda boste vložili, prej boste na nebu nad sosesko občudovali severni sij.
  39,99 €

  PC PLANTS VS ZOMBIES - BATTLE FOR NEIGHBORVILLE

  Odlična tretjeosebna večigralska streljanka Garden Warfare je dobila nadaljevanje! Izprašite cvetove z Battle for Neighborvile, najnovejšo izpeljanko koncepta, ki poudarja različne vloge na bojišču. Tako rastline kot zombiji imajo po deset poklicev (junakov), nekatere iz Garden Warfarea in nekatere izvirne, množico igralnih načinov in številne zemljevide. Odkrij 20 popolnoma prilagodljivih likov iz različnih razredov, v enem ali treh družabnih območjih, enoigralskem ali večigralskem načinu ter še več. Igro odraža predvsem odbit humor, zaradi katerega je PvZ ena najbolj zabavnih iger na trgu!
  39,99 €

  PC JUST CAUSE 4

  Tajni agent Rico Rodriguez se vrača v četrti seriji akcijske igre Just Cause. Njegova pot ga zanese v južnoameriško državo Solis, kjer potekajo vojne ob brutalnem vremenu. Na voljo imate veliko izbiro vozil in orožja, da boste lahko ustvarili kaos na nabolj kreativne načine. Doživite izjemno akcijsko zabavo z Ricom vse od neba pa do morskega dna.
  39,99 €

  PC JUST CAUSE 3

  Mediteranska republika Medici je pod brutalnim nadzorom generala Di Ravella. Generalovo strahovlado lahko unuči samo en mož, tajni agent Rico Rodriguez. Na voljo imate veliko izbiro vozil in orožja, da boste lahko ustvarili kaos na nabolj kreativne načine. Doživite izjemno akcijsko zabavo z Ricom vse od neba pa do morskega dna.
  14,99 €

  PC FOOTBALL MANAGER 2020

  Izkusite najbolj slovito nogometno menedžersko simulacijo v novi igri Football Manager 2020, ki jo spremlja najbolj napredni 3D-pogon doslej. Kot direktor kluba boste odgovorni za svojo usodo in prihodnost vašega kluba. Štela bo vsaka vaša odločitev, kako se boste prebijali do vrha je povsem vaša izbra. Izbirate lahko med 2500 klubi na vseh ravneh tekmovanja, iz več kot 50 držav vsega sveta. Preizkusite svoje taktične zamisli na zelenici ter podpisujte pogodbe z nabolj zaželjenimi igralci sveta.
  54,99 €

  PC FIFA 19

  Preizkusite se v v novi nogometni igri Fifa 19 in uživajte v osupljivih podrobnostih ter svetlobnih učinkih. Skupaj z UEFA Ligo prvakov vam rarzvijalec igre, EA Sports, zagotavlja izkušnje pravega prvaka na igrišču in ob njem. Poleg izboljšane grafke ter posodobljenih moštev je veliko poudarkov na prilagodljivosti ter taktičnosti. S funkcijo Active Touch System, ki bistveno spremeni način sprejema in brcanja žoge, boste imeli večji nadzor ter bolj gladko gibanje. Dynamc Tools daje igralcem več možnosti pri prilagajanju njihovih izbranih ekip, tehnologija Real Player Motion pa bo omogočila realistične premike, odzivnost in osebnost igralca.
  39,99 €

  PC FARMING SIMULATOR 19 - PLATINUM EDITION

  Preizkusite se kako je biti sodobni kmetovalec v PC računalniški igri Farming Simulator 19. Prvič v zgodovini te serije iger boste lahko preizkusili izdelke podjetja CLAAS, ki je eden vodilnih proizvajalcev kmetovalske opreme. Izdaja Platinum Edition vsebuje več kot 35 novih vozil in orodij izdelovalca CLAAS, ki se pridružuje imenom velikanov industrije kot so John Deere, New Holland, Challenger, Fendt, Ferguson in drugi. Sedite za krmila vozil in zgradite ter razširite kmetijo, pospravljajte kakovostne pridelke gozdarite, skrbite za živali, jezdite konje... Z igro Farmin Simulation vam nikoli ne bo dolgčas, saj boste kmetijo lahko tudi širili prek spleta z drugimi igralci in od tam pobirali modifikacije ki jih je ustvarila skupnost.
  34,99 €

  PC BATTLEFIELD V

  Stopi v največji konflikt v zgodovini človeštva z igro Battlefield V, saj se serija vrača k svojim koreninam in prinaša še nikdar viden pogled na 2. svetovno vojno. S svojo četo se podaj v surove večigralske spopade v načinih, kot sta prostrani Grand Operations in sodelovalni način Combined Arms. Obenem lahko v enoigralskem načinu War Stories izkusiš skrite vojne zgodbe. Med spopadi na epskih in nepričakovanih lokacijah po vsem svetu boš lahko užival v najbolj bogati in najbolj prepričljivi igri Battlefield doslej.
  39,99 €

  PC BATTLEFIELD 1 REVOLUTION

  Izkusite strelske obračune v prvi svetovni vojni z računalniško igro Battlefield 1 Revolution. Moderna vojaška tehnologija bo spremenila globalne konflikte in vojno za vedno. Naj vas igrica popelje v dinamična okolja po vsem svetu, da boste izkusili vse vidike velike vojne. Da pa ne boste sami, lahko sodeujete v epskih bitkah istočasno s 64 igralci. Naj se borba za preživetje prične!
  39,99 €

  Farming Simulator 22 (PC)

  Postavite se v vlogo sodobnega kmetovalca in se lotite ustvarjalnega kmetovanja v treh raznolikih ameriških ter evropskih okoljih. Farming Simulator 22 omogoča tako vzgajanje rastlin kot živinorejo in gozdarstvo, tokrat pa vpelje še menjavanje letnih časov! Zajetih je nad 400 strojev in orodij več kot stotih znamk iz resničnosti, kot so John Deere, CLAAS, Case IH, New Holland, Fendt, Massey Ferguson, Valtra in številne druge. Z njimi je mogoče sejati in žeti pridelke, kot so pšenica, koruza, krompir in bombaž. Prihajajo pa še drugi stroji in pridelki. S kmetijo lahko upravljate tudi družno v večigralstvu, igro pa razširite s številnimi brezplačnimi modifikacijami, ki jih ustvarja skupnost. Farming Simulator 22 omogoča več svobode kot kdajkoli in igralca izzove, da postane uspešen kmetovalec. Zato veselo na delo, da bo pridelek dober.
  39,99 €