Išči
Kategorije izdelkov
  Menu Close

  Cherry

  Izberi pogled Mreža Seznam
  Razvrsti
  Prikazov na stran

  Miška in tipkovnica komplet Cherry DW3000 Slo

  Cherry DW3000 komplet vsebuje brezžično tipkovnico in optično miško ter ponuja izjemno izkušnjo tipkanja za produktivno delo z računalnikom za vsakodnevno domačo ali pisarniško rabo. Tipkovnica je standardne velikosti z alfanumeričnimi tipkami na desni strani ter štirimi tipkami za hiter dostop do kalkulatorja, e-pošte, brskalnika in spalnega načina. Da bo vaše delo potegalo še bolj gladko in tekoče je tipkovnica optimizirana za večjo natančnost in zmanjšan hrup. Dizajn optične miške s tremi gumbi zagotavlja, da se miška lepo poda v dlan in je primerna tako za desničarje kot tudi za levičarje. Komplet enostavno povežete preko nano USB sprejemnika in dobili boste zanesljivo in stabilno brezžično povezavo do 10 metrov, za katero ne potrebujete nameščanja dodatne programske opreme.
  38,00 €

  Tipkovnica Cherry Stream, črna USB SLO žična

  CHERRY STREAM je vrhunska tipkovnica in vedno prava izbira. Z leti se je izpopolnjevala do absolutne popolnosti skozi več generacij izdelkov.
  33,00 €

  Tipkovnica in miška brezžni komplet Cherry DW 5100, črn

  Namizni komplet Cherry DW 5100 idealna brezžična rešitev, za vse, ki zahtevajo najboljše na podlagi dizajna, tehnologije in ergonomičnosti. Set je primeren za vsako delovno postajo in uporabo v domačem okolju. Visokokakovostna tipkovnica poleg standardnih tipk, ponuja še 10 hitrih tipk, za napredno uporabo. Miška pa deluje na infrardečem senzorju, ki deluje na maksimalno 1750 DPI.
  48,00 € 45,00 €