Išči
Kategorije izdelkov
  Menu Close

  Anker

  Izberi pogled Mreža Seznam
  Razvrsti
  Prikazov na stran

  Anker Soundcore Life Note 3 modre brezžične slušalke

  Anker Soundcore Life Note 3 brezžične Bluetooth slušalke s polnilno škatlico. Ponašajo se z BassUp tehnologijo, večnačinskim odpravljanjem hrupa ter šestimi mikrofoni, ki zagotavljajo izjemno kakovostjo klicev.
  98,00 €

  Brezžične slušalke Anker Soundcore Life Note bele

  Vse so samo navadne – elegantne slušalke Bluetooth 5.0 Anker Soundcore Life Note, ki očarajo s svojim modernim dizajnom in zvokom, podprtim s 6-milimetrskimi gonilniki in tehnologijo Graphene-enhanced Sound. Ponuja BassUp ojačanje basov, 7h vzdržljivost, funkcijo handsfree in ima polnilno omarico za skupno 40 ur delovanja.
  65,00 €

  USB PowerLine micro USB 1,8m

  Anker Powerline je morda zadnji kabel, ki ga boste potrebovali. Dokazano naj bi zdržal 6-krat toliko časa kot kabli drugih proizvajalcev. Ankerjev Powerline kabel je preprosto eden najbolj trpežnih kablov kadarkoli narejen.
  8,00 €

  Slušalke Anker Soundcore Life Note 3

  Nizki toni: naša ekskluzivna tehnologija BassUp preučuje zvočni profil v realnem času in avtomatsko poveča nizke frekvence večkrat. Odpravljanje hrupa: prilagodite način glede na svoje potrebe, bodisi med prevozom, na prostem ali v zaprtih prostorih, ter se prepustite vrhunski zvočni izkušnji. Kakovost klicev: zahvaljujoč pametnemu odpravljanju hrupa, vaše slušalke zagotavljajo kristalno čiste telefonske klice, saj so opremljene s 6 mikrofoni, ki izolirajo hrup v ozadju.
  65,00 €

  Slušalke Anker Soundcore Note I brezžične slušalke, črne

  Impresiven zvok: TWS brezžične slušalke Nite i imajo 10-mm gonilnike, ki povečajo kakovost zvoka z globokimi nizkimi in srednjimi toni na optimalnih ravneh, ki so prijetne za ušesa. Govorite in bodite slišani: brezžične slušalke Note i zmanjšajo hrup prek prilagojenega algoritma umetne inteligence, medtem ko dva mikrofona jasno zaznata vaš glas. Dolga življenjska doba: življenjska doba baterije traja 8 ur z enim polnjenjem in se podaljša na 28 ur s kompaktnim ohišjem. Za hitro povečanje moči polnite 10 minut in si zagotovite polno uro uporabe. Enostavna povezljivost: po prvi povezavi bodo brezžične slušalke Note i zaznale vašo napravo in se združile z njo, ko odprete polnilni etui. Kaj dobite: brezžične slušalke Soundcore Note i, S/M/L ušesni čepki, kabel USB-C
  30,00 €