Išči
Kategorije izdelkov
  Menu Close

  Anker

  Izberi pogled Mreža Seznam
  Razvrsti
  Prikazov na stran

  Avto USB polnilec ANKER PowerDrive (A2224H11)+ 2 QC 3.0 črn

  Avto-polnilec Anker PowerDrive+ 2 vam zagotavlja hitro polnjenje telefona ali tabličnega računalnika na vsaki vožnji. S pomočjo tehnologije ''Quick Charge 3.0'' napolni vašo napravo v samo 35 minutah. Sekundaren port zagotavlja standard ''Quick Charge 2.0'' in PowerIQ. Vsebuje tudi varnostni sistem MultProtect, ki nudi prenapetostno in toplotno zaščito ter ostale varnostne funkcije.
  18,00 €

  Anker Soundcore Life Note 3 modre brezžične slušalke

  Anker Soundcore Life Note 3 brezžične Bluetooth slušalke s polnilno škatlico. Ponašajo se z BassUp tehnologijo, večnačinskim odpravljanjem hrupa ter šestimi mikrofoni, ki zagotavljajo izjemno kakovostjo klicev.
  98,00 €

  Brezžične slušalke Anker Soundcore Life Note bele

  Vse so samo navadne – elegantne slušalke Bluetooth 5.0 Anker Soundcore Life Note, ki očarajo s svojim modernim dizajnom in zvokom, podprtim s 6-milimetrskimi gonilniki in tehnologijo Graphene-enhanced Sound. Ponuja BassUp ojačanje basov, 7h vzdržljivost, funkcijo handsfree in ima polnilno omarico za skupno 40 ur delovanja.
  65,00 €

  USB PowerLine micro USB 1,8m

  Anker Powerline je morda zadnji kabel, ki ga boste potrebovali. Dokazano naj bi zdržal 6-krat toliko časa kot kabli drugih proizvajalcev. Ankerjev Powerline kabel je preprosto eden najbolj trpežnih kablov kadarkoli narejen.
  8,00 €