Išči
Kategorije izdelkov
  Menu Close

  Požarni zid pfSense Netgate 2100 MAX, usmerjevalnik

  Blagovna znamka: Netgate
  NetGate 2100 pfSense je mogoče konfigurirati kot požarni zid, usmerjevalnik LAN ali WAN, napravo VPN, strežnik DHCP ali strežnik DNS z izbirnimi paketi za zagotavljanje visoko zmogljive varnostne arhitekture z visoko prepustnostjo po odlični ceni na gigabit.
  Koda izdelka: 00012895
  Zaloga: Dobavaljivost: Ni na zalogi
  580,00 €

  Vključene posodobitve programske opreme za celotno življenjsko dobo izdelka. Vključena tehnična podpora Netgate TAC Lite. Vključena enoletna garancija na strojno opremo. 
  Vnaprej naložena programska oprema pfSense Plus za hiter začetek delovanja - preprosto jo odstranite iz embalaže in začnite prilagajati svojim potrebam po varnem omrežju.

  Idealen je za uporabo doma, za oddaljene delavce in mala podjetja, ki zahtevajo več računalniških virov za podporo uporabe več paketov dodatkov pfSense in zmogljivosti VPN za podporo več povezav med uporabniki in stranmi. Vsebuje dvojedrni procesor ARM Cortex A53 1,2 GHz, namenska vrata 1 GbE WAN (kombinacija RJ45/SFP), (4) vrata stikala 1 GbE Marvell, 4 GB RAM-a DDR4 in nadgradljivo shrambo. Netgate 2100 ima na voljo dodatne razširitvene reže za razširitev DIY LTE, Wi-Fi ali M.2 SSD

  Primerjava med modeli: https://info.netgate.com/hubfs/website-assets/netgate-hardware-comparison-doc.pdf

  *
  *
  *