Išči
Kategorije izdelkov
  Menu Close

  Microsoft Office 365 Personal SLO, letna naročnina

  Blagovna znamka: Microsoft
  Enoletna naročnina na pisarniško zbirko Office 365 Personal, ki vsebuje vse priljubljene programe in je namenjena domačim uporabnikom. Medij ni priložen.
  Koda izdelka: 00007722
  Številka GTIN: 0889842086874
  Zaloga: Na zalogi
  65,00 €
  i h

  Vključeni programi: Na voljo so vam najnovejše različice programov Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher in Access za zapisovanje zamisli na način, ki vam najbolj ustreza - s tipkovnico, peresom ali zaslonom na dotik.

  Dostop, kjerkoli ste: Pridobite 1 TB prostora za shranjevanje v storitvi OneDrive v oblaku za dokumente, fotografije in videoposnetke, tako da jih lahko uredite in souporabljate z drugimi v vseh svojih napravah in kjerkoli ste.
  Vedno povezani s Skypom: Ostanite v stiku s prijatelji in družinskimi člani po vsem svetu s 60 minutami mesečne naročnine za klice Skype. Naročnino za klice Skype lahko uporabljate za klice na š tevilke mobilnih in stacionarnih telefonov v vseh napravah, v katerih imate nameščen Skype, ne glede na to, ali gre za mobilni telefon, tablični računalnik, televizor ali drugo napravo.
  Vedno z najnovejšimi posodobitvami: Če imate aktivno naročnino na zbirko Office 365 Personal, vam ni treba nadgrajevati zbirke Office, ker imate vedno dostop do najnovejših programov zbirke Office, funkcij in storitev.
  Microsoftova podpora: Kot naročniku storitve Office 365 vam je takoj na voljo brezplačna pomoč Microsoftovih strokovnjakov po telefonu ali v klepetu.

  Office 365 Personal je namenjen samo za domače uporabnike!

  Namestitev:
  Office 365 Personal omogoča namestitev na 1 osebni računalnik in 1 tablični računalnik.

  *
  *
  *