Išči
Kategorije izdelkov
  Menu Close

  Gaming

  Izberi pogled Mreža Seznam
  Razvrsti
  Prikazov na stran

  PS4 Wireless Controller Dragonwar Dragon Shock 4 Red

  DRAGONWAR - DRAGON SHOCK 4 brezžični krmilnik omogoča udobno igranje video iger na vašem PS4, PC ali mobilni napravi. Krmilnik je zaradi svoje gumijaste teksture prijeten na dotik. Dragon Shock 4 je tudi 5 % večji od običajnega krmilnika, ki se popolnoma prilega vsaki roki, tudi največji.
  42,99 €

  PS4 eFOOTBALL PES 2020

  Nove veščine dinamičnega driblinga, nove tehnike prvega dotika in natančno nastavljena fizika žoge so se razvile v tesnem posvetovanju s priznanim vezistom Andrésom Iniesto. Izberite si stran in združite moči s prišleki in veterani v velikem boju za prevlado v tem novem spletnem tekmovalnem načinu. Z novim interaktivnim sistemom dialoga, prenovljeno zasnovo menija in bolj realnim trgom prenosa boste izkusili popolnova nov način igranja.
  59,99 €

  PS4 Wireless Controller Dragonwar Dragon Shock 4 Blue

  DRAGONWAR - DRAGON SHOCK 4 brezžični krmilnik omogoča udobno igranje video iger na vašem PS4, PC ali mobilni napravi. Krmilnik je zaradi svoje gumijaste teksture prijeten na dotik. Dragon Shock 4 je tudi 5 % večji od običajnega krmilnika, ki se popolnoma prilega vsaki roki, tudi največji. Zasnova brezžičnega krmilnika naj bi izboljšala vaše sposobnosti zahvaljujoč visoko natančnim sprožilcem in z dvema analognima palicama z ergonomsko zasnovo, ki olajšata prilagajanje prstov obliki krmilnika in omogočata natančnejšo uporabo. Krmilnik ima osvetljen zaslon, zaradi česar so gumbi odlično vidni tudi v temi. Brezžična povezava uporablja visoko zmogljivo tehnologijo Bluetooth 'Bluetooth 2.1 + EDR' in vam ponuja natančno, stabilno, brezžično igralno izkušnjo brez zamud.
  42,99 €

  PS4 DISNEY CLASSIC GAMES: ALADDIN AND THE LION KING

  Popestrite si preživljanje prostega časa z igranjem Disneyevih klasik, kot sta Aladdin in The Lion King. Poleg prenovljene grafike in visoke ločljivosti 1080p, za igranje na HD televizorjih, omogoča igra tudi shranjevanje napredka.
  34,99 €

  PS4 DEATH STRANDING

  Legendarni ustvarjalec iger Hideo Kojima vam prinaša povsem novo akcijsko pustolovščino za konzole PS4, ki na novo definira žanre. V prihodnosti so skrivnostne eksplozije spremenile svet kot ga poznamo in sprožile nadnaravne dogodke, znane kot fenomen Death Stranding. Prevzemite nadzor nad delavcem Samom Bridgesom, ki se prebija po pogubnem in skrivnostnem svetu, kjer je nenehno v smrtonosni nevarnosti in preprečite izumrtje človeštva.
  69,99 €

  PS4 BORDERLANDS 3

  Igra Borderlands 3 vam bo prinesla ogromno orožja in povsem novo Mayhem avanturo. Preletite nove svetove in sovražnike kot eden izmed štirih popolnoma novih Vault Huntersov, izmed katerih vsak posebej slovi po izjemnih sposobnostih in prilagoditvah. V igri boste našli veliko novih, pa tudi že obstoječih, likov, planetov ter predvsem veliko orožja. Igrate lahko samostojno ali pa s prijatelji udarite igralno seanso.
  69,99 €

  PS4 BATTLEFIELD V

  Stopi v največji konflikt v zgodovini človeštva z igro Battlefield V, saj se serija vrača k svojim koreninam in prinaša še nikdar viden pogled na 2. svetovno vojno. S svojo četo se podaj v surove večigralske spopade v načinih, kot sta prostrani Grand Operations in sodelovalni način Combined Arms. Obenem lahko v enoigralskem načinu War Stories izkusiš skrite vojne zgodbe. Med spopadi na epskih in nepričakovanih lokacijah po vsem svetu boš lahko užival v najbolj bogati in najbolj prepričljivi igri Battlefield doslej.
  49,99 €

  PS4 BATTLEFIELD 1 REVOLUTION

  Izkusite strelske obračune v prvi svetovni vojni z računalniško igro Battlefield 1 Revolution. Moderna vojaška tehnologija bo spremenila globalne konflikte in vojno za vedno. Naj vas igrica popelje v dinamična okolja po vsem svetu, da boste izkusili vse vidike velike vojne. Da pa ne boste sami, lahko sodeujete v epskih bitkah istočasno s 64 igralci. Naj se borba za preživetje prične!
  39,99 €

  PS4 ASSETTO CORSA

  Asseto Coorsa ni samo igra ampak prava simulacija dirke! Zapeljite se v več kot 90 sanjsih avtomobilov prestižnih znamk, kot so Ferarri, Lotus, Mclaren, Tozota, Maserati, BMW, Audi, Lamborghini, Mercedes Benz ter številni drugi. V igri boste doživeli vsako podrobnost, od realistično oblikovanih dirkalnikov do dirkalnih stez, ki so s pomočjo tehnologije laserskega skeniranja poustvarjene do potankosti.
  19,99 €

  PS4 ARK: SURVIVAL EVOLVED

  Preizkusite se, koliko časa bi preživeli na skrivnostnem otoku, polnem dinozavrov, v pustolovski igri ARK: Survival Evolved. Raziskujte otok, borite se proti naravi, bežite pred krvoločnimi dinozavri... vse, da si zagotovite preživetje!
  29,99 €

  Farming Simulator 22 (PS4)

  Postavite se v vlogo sodobnega kmetovalca in se lotite ustvarjalnega kmetovanja v treh raznolikih ameriških ter evropskih okoljih. Farming Simulator 22 omogoča tako vzgajanje rastlin kot živinorejo in gozdarstvo, tokrat pa vpelje še menjavanje letnih časov! Zajetih je nad 400 strojev in orodij več kot stotih znamk iz resničnosti, kot so John Deere, CLAAS, Case IH, New Holland, Fendt, Massey Ferguson, Valtra in številne druge. Z njimi je mogoče sejati in žeti pridelke, kot so pšenica, koruza, krompir in bombaž. Prihajajo pa še drugi stroji in pridelki. S kmetijo lahko upravljate tudi družno v večigralstvu, igro pa razširite s številnimi brezplačnimi modifikacijami, ki jih ustvarja skupnost. Farming Simulator 22 omogoča več svobode kot kdajkoli in igralca izzove, da postane uspešen kmetovalec. Zato veselo na delo, da bo pridelek dober.
  49,99 €

  Battlefield 2042 (PS4)

  Battlefield™ 2042 je prvoosebna strelska igra, s katero se vrača znamenita nebrzdana vojna akcija po kateri ta serija slovi že od začetka. V nemirni bližnji prihodnosti se boste morali prilagoditi razmeram in iziti kot zmagovalec. Pridružite se četi in se z najsodobnejšo oborožitvijo podajte na dinamična bojišča, ki podpirajo 128 igralcev* in prinašajo epsko uničenje v velikanskem merilu. Igrali boste več vrst masivnih misij, od prenovljenih večigralskih načinov, kot sta Conquest in Breakthrough, do povsem novega nevarnega območja.
  69,99 €

  PS4 GTA 5 Premium Online Edition

  GTA V PREMIUM ONLINE EDITION vključuje celotno doživetje zgodbe Grand Theft Auto V, vedno razvijajoč se se svet Grand Theft Auto Online in vse obstoječe nadgradnje in vsebine, kot so The Doomsday, Heist, Gunrunning, Smuggler’s Run, Bikers in še veliko več. Dobili boste tudi Criminal Enterprise Starter Pack, ki je za nove igralce GTA Online najhitrejši način da ustvarijo svoj kriminalni imperij z najbolj priljubljenimi vsebinami ter dodatnimi denarnimi sredstvi v višini 1.000.000 GTA$, ki jih lahko porabite v GTA online.
  34,99 €

  PS4 Call of Duty: Vanguard

  Svet že leta trpi zaradi največjega in najbolj pogubnega vojaškega spopada, toda kolesje druge svetovne vojne se naposled obrača v drugo smer. Na peščici pogumnih je, da dvignejo težko breme in za vedno preusmerijo tok vojne. Kritiško hvaljeni niz iger Call of Duty® se vrača z Call of Duty®: Vanguard, v katerem se igralci v vlogi pravih herojev odpravijo na spopade širom sveta in se naposled srečajo v ključnih dogodkih. Vanguard, ki so ga razvili pri skupini Sledgehammer Games, vsebuje napeto zgodbo, ki obravnava skupino vojakov iz različnih držav. Ti junaki se bodo spopadli z največjim zlom, spremenili potek vojne in položili temelje današnjim specialcem. To je njihova zgodba. To je Call of Duty®: Vanguard.
  74,99 €

  PS4 FIFA 23

  FIFA 23 EA SPORTS™ FIFA 23 prinaša še več akcije in realizma nogometa na igrišče. Sodelujte v največjih nogometnih turnirjih kot so FIFA World Cup™ za moške in ženske (prihajajo v FIFA 23 med sezono), prvič doslej igrajte z ženskimi klubskimi ekipami in uživajte v funkcijah navzkrižnega igranja. Uživajte v novem načinu igranja in sestavite svojo sanjsko ekipo v igralnem načinu FIFA Ultimate Team™ s FUT Moments s prenovljenim sistemom Chemistry ali pa zaživite svoje nogometne sanje v načinu Career Mode, kjer definirate svojo osebnost kot igralec in igrajte kot nekateri najbolj znani nogometni igralci. V Volta Football in Pro Clubs vnesite več osebnosti na igrišče z novimi ravnmi prilagajanja in izboljšanim igranjem na ulicah in stadionih. Izkusite The World's Game z več kot 19.000 igralci, 700+ ekipami, 100+ stadioni in več kot 30 ligami – vključno z UEFA Champions League, Premier League, novo Barclays FA Women’s Super League in France D1 Arkema z neprimerljivo pristnostjo v FIFA 23.
  81,99 €